PROBLEME la nationala inainte de dubla cu Ungaria si Turcia! Atacantii nu au echipe, Piti nu are variante: "Nici lui Rusescu nu-i va fi usor!"

Autor: Sport.ro
Luni 29 Iulie 2013, 21:58

►Maine, toate reactiile de la Tbilisi IN DIRECT la Special “Romania 4x4. Europa, venim!” la Sport.ro! Dinamo – Steaua, ora 19:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Din Anglia, Tottenham si Arsenal se intereseaza de Marica. Italienii anunta ca Marica e dorit de Lazio. Liber de contract, atacantul nationalei trebuie sa-si gaseasca urgent echipa, daca vrea sa joace pentru Romania impotriva Ungariei.

Marica si Torje ar putea lipsi la dubla cu Ungaria si Turcia din septembrie. Marica n-are echipa, iar de Torje, Udinese vrea sa scape.

"Nu stiu ce oferta are Ciprian Marica. Sunt convins ca va merge la un club de renume, trebuie sa o faca cat mai repede" spune Victor Piturca.

Transferul la Sevilla nu-i garanteaza lui Rusescu un loc la nationala. Ultimul golgeter al Romaniei e rezerva la Sevilla.

"Depinde de el, nu va fi usor, altu-i nivelul, are concurenta destul de puternica in lotul Sevillei" spune selectionerul Romaniei.

Procurorul general nu crede că este posibil să i se interzică Sorinei să plece din țară
BRAT