PROBLEME la FRF! Razvan Burleanu face imprumut de 2 milioane de euro la UEFA: "Asa ceva nu s-a mai intamplat pana acum"

PROBLEME la FRF! Razvan Burleanu face imprumut de 2 milioane de euro la UEFA: "Asa ceva nu s-a mai intamplat pana acum"

FRF trece prin momente dificile. Mircea Sandu dezvaluie ca Razvan Burleanu a decis sa ceara un imprumut la UEFA!

Si culmea, omul care decide acordarea imprumutului este chiar Mircea Sandu, care face parte din comisia de finante a forului european. FRF a cerut 2 milioane de euro la UEFA si va plati 2% dobanda pentru aceasta suma.

"Sunt probleme financiare la FRF. Am auzit ca vor sa faca un credit la UEFA. Vor sa ia un credit cu 2% dobanda din sumele pe care trebuie sa le incaseze, din drepturile de televizare.

Pe 20 noiembrie voi afla exact. Eu sunt la Comisia de Finante si am auzit intamplator. Dobanda e foarte buna, dar UEFA a un protector al federatiilor. Romania are 2,4 milioane de euro pe an pentru drepturile TV, dar ei ii vor mai devreme, in mod normal ar fi trebuit sa-i primeasca anul viitor.

E pentru prima data cand se intimpla asa ceva, cand se apeleaza la asa ceva. Am aprobat la ultimul Comitet Executiv lucrul asta. UEFA ia aceasta dobanda pentru ca banii ar fi stat in banca, iar UEFA ar fi luat 2% dobanda, insa asa FRF-ul trebuie sa plateasca celor de la UEFA aceasta dobanda. 1,2 milioane pe luna cheltuie FRF-ul pe luna, asta include absolut tot", a spus Mircea Sandu la Dolce.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies