Prima reacție a lui Răzvan Burleanu după ce a fost surprins la restaurant alături de Răzvan Lucescu 

Razvan Burleanu Echipa Nationala Razvan Lucescu Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 14:58
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 15:03

Răzvan Burleanu a vorbit după ce fotografia alături de Răzvan Lucescu a circulat în mediul online. 

Răzvan Lucescu și Mihai Stoichiță au fost surprinși alături de Răzvan Lucescu la un restaurant din Grecia. Însă propunerea oficialilor FRF către antrenor de a prelua echipa națională nu a fost un succes, tehnicianul lui PAOK anunțând miercuri că va continua la gruparea din Grecia. 

Răzvan Burleanu a mărturisit că nu poate divulga mai multe și că în următoarele zile va oferi un răpuns amplu. 

Am avut o discuţie amicală. Voi putea spune mai multe zilele următoare. Nu vreau să spun nimic acum”, a declarat Răzvan Burleanu pentru metropolis 95.5

De asemenea, Răzvan Lucescu a părut deranjat că poza a circulat în spațiul public. Antrenorul a menționat că este sub contract cu PAOK și că nu are de gând să plece de la formația greacă.

Nu-mi place să vorbesc despre ce fac în timpul meu liber, despre mese cu persoane pe care le cunosc de mult timp. Nu e nimic de spus și de comentat. Sunt la PAOK, am un contract de trei ani la PAOK și voi sta aici. Nu e nimic de spus, nu știu cine a postat, cine a făcut această poză. Pentru mine, nu este de interes.

În concluzie, am mai fost o dată cu preşedintele în acelaşi restaurant, îl cunosc, fără să fie vorba despre vreo situaţie anume. Nu am nimic de comentat, sunt antrenorul lui PAOK şi voi rămâne antrenorul lui PAOK”, a spus Răzvan Lucescu la conferința de presă premergătoare meciului cu Slovan Bratislava.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!