Preturi bune la bilete la Romania - Chile. Nationala joaca pe 13 iunie la Cluj cu castigatoarea Copei America, LIVE la ProTV

Preturi bune la bilete la Romania - Chile. Nationala joaca pe 13 iunie la Cluj cu castigatoarea Copei America, LIVE la ProTV

Cluj Arena va gazdui, in 13 iunie 2017, jocul amical pe care reprezentativa Romaniei il va disputa cu Chile, castigatoarea Copa America.

Biletele pentru acest meci sunt disponibile online doar prin intermediul site-urilor oficiale bilete.frf.ro si bilete.ro. Acestea pot fi achizitionate atat prin plata cu cardul, cat si ramburs. Pretul unui bilet variaza intre 35 lei (peluza) si 100 lei (tribuna).

Fiecare persoana poate cumpara maximum 4 bilete, urmand ca acestea sa fie nominale (numele, data si locul nasterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). In cazul modificarii titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieria Salii Polivalente din Cluj, in perioada 11-13 iunie.

Pe langa opțiunea livrarii (6 lei in Bucuresti, 9 lei in țara), suporterii au si varianta print-at-home, prin care isi pot imprima singuri biletele, fara costuri suplimentare. IMPORTANT! in cazul achiziționarii mai multor e-ticket-uri, e necesara printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail.

Reduceri pentru copii in Family Zone

Zona dedicata familiei se va regasi si la meciul amical cu Chile. in sectoarele speciale de la tribuna a II-a au acces doar fanii insoțiți de cel puțin un copil, beneficiind de un discount: 5% - 2 bilete, 10% - 3 bilete, 15% - 4 bilete, 20% - 5 bilete. Reducerea se va aplica dupa plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai pe baza unui bilet valabil. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cluj-Napoca devine oraș verde, cu 100 de milioane de euro, bani europeni. Autobuze autonome și străzi smart
BRAT
Modifică setările cookies