Presa internațională a făcut echipa României pentru EURO 2024: "Așa ne așteptăm să arate primul 11 al lui Iordănescu"

Echipa Nationala edi iordanescu EURO 2024 Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 16:20
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 16:18

România se pregătește pentru EURO 2024, turneul final din Germania, care va fi transmis ÎN DIRECT de PRO TV, Pro Arena și VOYO.

Cu două săptămâni înainte de startul turneului final, jurnaliștii de la Goal au încercat să creioneze un prim 11 al naționalei României, bazându-se pe lotul preliminar anunțat de Edi Iordănescu, dar și pe meciurile din campania de calificare.

Primul 11 al României anticipat de Goal pentru EURO 2024

România este descrisă drept "o forță de luat în seamă sub comanda lui Edward Iordănescu, care a dat dovadă de consistență în campania de calificare". Goal adaugă: "Chiar dacă lipsa de experiență la nivel înalt poate scădea șansele României în complicata grupă cu Belgia, Slovacia și Ucraina, tricolorii sunt într-o formă bună cu Iordănescu și ar putea fi capabili să facă o surpriză".

Ulterior, publicația internațională a încercat să creioneze primul 11 pe care Iordănescu se va baza la EURO 2024. Alegerea neobișnuită a celor de la Goal este legată de plasarea lui Dennis Man pe poziția de mijlocaș defensiv.

"Este de așteptat ca selecționerul României să rămână fidel sistemului 4-2-3-1, bazat pe contraatac și mai puțin pe posesie. Moldovan va fi portarul, iar linia defensivă va fi formată din Rațiu, Drăgușin, Burcă și Bancu. 

Marin și Man vor ține mijlocul terenului, iar Hagi, Stanciu și Drăguș vor juca în spatele lui Pușcaș", a scris Goal.

  • Primul 11 al României anticipat de Goal: Moldovan - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu - R. Marin, Man - Hagi, Stanciu, Drăguș - Pușcaș

Programul României la EURO 2024

  • Luni, 17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina (Munchen)
  • Sâmbătă, 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • Miercuri, 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)

Înaintea participării la turneul final, România va disputa două partide amicale pe Stadionul Steaua, cu Bulgaria (4 iunie) și Liechtenstein (7 iunie).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!