Presa din Bulgaria a reacționat după remiza cu România: "Minute plictisitoare"

Romania Bulgaria meci amical Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Iunie 2024, 07:08
Data actualizarii: Miercuri 05 Iunie 2024, 07:23

Naţionalele de fotbal ale României şi Bulgariei au terminat la egalitate, scor 0-0, într-un meci amical, penultimul test al tricolorilor înainte de EURO 2024.

Echipa României, cu mai puţin de două săptămâni înaintea debutului la turneul final al Campionatului European din Germania (14 iunie-14 iulie), nu a reuşit să impresioneze, ratând şi un penalty în repriza secundă.

Tricolorii vor mai juca un meci de pregătire înainte de EURO 2024, pe 7 iunie, cu Liechtenstein, tot pe Stadionul Steaua, de la ora 21:00. 

România va debuta la EURO 2024 pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, iar apoi va mai înfrunta în Grupa E selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie şi Slovaciei, pe 26 iunie.

Ce a scris presa din Bulgaria despre meciul cu România

Publicația sportal.bg a făcut o cronică a partidei disputată pe stadionul Ghencea, în care a remarcat prestația portarului Dyulgerov, dar și ocaziile numeroase ale tricolorilor.

"Bulgaria și România au încheiat la egalitate, scor 0-0, într-un meci de pregătire jucat în fața a aproape 20.000 de spectatori. Eroul meciului a fost Ivan Dyulgerov, care a apărat un penalty la începutul reprizei secunde.

Buglaria continuă să nu aibă nicio înfrângere sub comanda lui Ilian Iliev, care l-a înlocuit pe Mladen Krastaic în toamnă. România, calificată la EURO 2024, încă nu are nicio victorie în fața echipei noastre din 1989.

Meciul a început cu niște acțiuni periculoase ale echipei gazdă, apoi au urmat niște minute plictisitoare", au scris jurnaliștii bulgari.

Mircea Lucescu, după România - Bulgaria 0-0


Mircea Lucescu, concluzii după România - Bulgaria 0-0 (04/06/2024) pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!