PLEACA SI PUSCAS! Lovitura dupa lovitura pentru EROII Romaniei de la tineret! Cand va fi transferat

PLEACA SI PUSCAS! Lovitura dupa lovitura pentru EROII Romaniei de la tineret! Cand va fi transferat

Visul lui George Puscas e tot mai aproape sa se implineasca.

Update 15:50 Seful celor de la Palermo, Salvatore Tuttolomondo, a vorbit cu cei de la Corriere dello Sport despre situatia clubului, garantand ca echipa va juca si in sezonul viitor in Serie B. In ceea ce il priveste pe George Puscas, cel mai curtat jucator al echipei, Tuttolomondo a anuntat ca pana pe 30 iunie va fi luata o decizie clara in privinta atacantului roman.


Atacantul de la U21 a fost unul dintre cei mai importanti oameni ai nationalei lui Radoi, iar cluburile importante care si-au trimis scouteri in Italia n-au ramas indiferente. Puscas e aproape de un transfer important in aceasta vara.

Diseara, la Stirile din Sport de la PRO TV, ora 20:00, afli care sunt cele doua echipe din Anglia care-i pot indeplini lui Puscas cea mai mare dorinta: sa joace in Premier League.

Puscas, 23 de ani, joaca la Palermo din vara anului trecut. Sicilienii au platit in schimbul sau 3,25 milioane de euro. Puscas mai are 3 ani de contract in Serie B. George a marcat doua goluri pentru Romania la actualul campionat european, ambele din penalty.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies