"Piturca sa nu mai MINTA!" Prima reactie a lui Mutu dupa ce Piturca a anuntat ca s-a rugat de el sa il readuca la nationala

"Piturca sa nu mai MINTA!" Prima reactie a lui Mutu dupa ce Piturca a anuntat ca s-a rugat de el sa il readuca la nationala

"Mutu s-a rugat de mine inainte de meciul cu Argentina sa-l readuc la nationala", a spus Piturca la Sport.ro. Mutu i-a raspuns selectionerului:

"Nu a fost chiar asa. Le suceste cum vrea el. Am fost acolo, dar nu m-am dus special sa vorbesc cu domnul Piturca. Fiind acolo si auzind ca era in sala de sedinde. Am trecut si ne-am salutat. Eu am avut la telefon o discutie cu el.

"Am vorbit 5-10 minute, nu mai mult. In spirit de gluma. Nu m-am rugat de el si nu o sa ma ror niciodata. A fost o gluma, daca ii place sa faca show-ul asta la televizor, s-o faca, dar sa nu mai minta. I-am spus si in fata cu tehnicile invechite si el radea. Erau si secunzii si preparatorii sai acolo, dar a fost o gluma. "

"Ce, se da cu sapa la nationala? Cred ca se munceste mai putin decat la echipele de club. I-am spus ca la antrenamente nu pot sa fac o ora jumate aceleasi chestii invechite, sa imi dea minge lunga si eu da dau cu capul o ora jumate."

"Ce face Razvan este total diferit fata de ce face Piturca", a spus Mutu la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies