Piturca:"Ca sa joci ofensiv trebuie sa si poti!" COMENTEAZA AICI:

Autor: Sport.ro
Luni 22 Septembrie 2008, 16:04
Piturca:"Ca sa joci ofensiv trebuie sa si poti!" COMENTEAZA AICI:

Victor Piturca a declarat ca Romania a facut un turneu final foarte bun.

"Cu Italia am jucat foarte bine. Puteam sa ii batem. De la victoria cu Cehia a inceput nationala sa urce. Acela a fost cel mai important moment din ultima perioada. Nu aveam ce sa caut la sedinta care analiza rezumtatele nationalei. La Euro Romania a facut un turneu final foarte bun.

Poate ca a fost cineva deranjat ca Romania a ajuns la Euro si ca a jucat asa cum a jucat. Am pregatit meciurile formidabil. Meciul cu Olanda a fost bun, am inceput bine. Dupa pauza nu stiu ce s-a intamplat. A fost ceva dar nu stiu ce. Am avut ocazii. Banel a avut ocazii, Mutu, Codrea si Marius Niculae.

Nu aveam ce sa mai fac. Am riscat si asta ne-a costat meciul. Eram ferm convins ca daca Olanda marcheaza nu putem sa revenim. Nu am pregatit doar faza defensiva. Ca sa joci pe atac trebuie sa si poti.

Mutu a plecat fara voia mea din banda stanga si a ajuns al doilea varf. Atunci s-a dereglat tot sistemul si nu am mai avut consistenta. Asa le-am facut cadou primul gol olandezilor. Atunci s-a terminat tot", spune Piturca la Special.

Întreprinzătorii acuză Guvernul că a uitat de ei. Investițiile cu bani europeni sunt blocate
BRAT
Modifică setările cookies