Piti nu e sigur ca se va bate cu Messi la Bucuresti: "Se poate intampla orice in doua luni!" Selectionerul a vorbit cu Iordanescu: nu vrea amicale cu Uruguay si Chile!

Autor: Sport.ro
Marti 14 Ianuarie 2014, 07:58

	Piti nu e sigur ca se va bate cu Messi la Bucuresti: "Se poate intampla orice in doua luni!" Selectionerul a vorbit cu Iordanescu: nu vrea amicale cu Uruguay si Chile!

► Incendiu la Manchester: Panti, stinge focul! City - Blackburn, miercuri 22:10, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Zilele lui Victor Piturca pe banca nationalei sunt numarate, dar selectionerul nu se grabeste sa-si stranga bagajele.

Piti asteapta ca discutiile privind plecarea lui sa fie deschise de oficialii Federatiei, pentru ca nu e dispus sa renunte la niciun cent din clauza de reziliere pe care o are de primit in cazul in care va fi demis.

Intrebat de perspectiva amicalului cu Argentina, de la inceputul lunii martie, Victor Piturca a dat un raspuns care arata ca stie exact cum stau lucrurile: "Mai sunt doua luni pana la acel meci, se poate intampla orice.", a spus selectionerul aseara la Sport.ro.

Noua echipa care, cel mai probabil, se va instala la conducerea Federatiei, in frunte cu Gica Popescu, nu il mai vrea pe Piturca pe banca nationalei.

Totusi, actualul selectioner vrea sa demonstreze ca e dispus chiar sa-si incalce promisiunea facuta in urma cu cateva luni si sa lucreze cu noul sef impus de Sandu, Anghel Iordanescu.

Dupa ce saptamana trecuta nu i-a raspuns la telefon, Piturca a avut un dialog cu Iordanescu in weekend, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Conform sursei citate, Piturca i-a transmis oficialului FRF ca nu vrea ca nationala sa joace cele doua partide amicale programate la sfarsitul lunii mai, cu Uruguay si Chile si ca prefera echipe europene, ca sa inceapa astfel pregatirea pentru campania preliminara Euro 2016.

Oficial: CMBSU a decis impunerea de noi restriții în Capitală. Ce nu vei mai avea voie să faci
BRAT

Modifică setările cookies