Nationala

Piti e cu un pas la arabi, cine ii ia locul? Loti Boloni: "Am vorbit cu presedintele Burleanu, am discutat si cu Piti!"

Al Nassr insista sa-l ia pe Victor Piturca de la echipa nationala. Federatia ii cauta inlocuitor

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Septembrie 2014, 07:30
Data actualizarii: Joi 11 Septembrie 2014, 08:22

Victor Piturca este cu un pas la arabi dupa oferta primita de la Al Nassr, acestia fiind dispusi sa plateasca si clauza care i-a impiedicat pe seicii de la Al Ittihad sa-l ia pe inca selectionerul nationalei.

Una dintre cele mai vehiculate nume pentru inlocuirea lui Victor Piturca a fost si este Loti Boloni, cel care a mai antrenat nationala intre 2000 si 2001. El a dezvaluit ca a vorbit cu presedintele FRF, Razvan Burleanu, insa din alte motive.

"Cu presedintele Burleanu am vorbit de doua ori. Eu l-am sunat pe el, de fiecare data. Credeti sau nu, dar eu l-am sunat pentru ca am citit ca la Tg. Mures se infiinteaza un centru regional, primul din tara. Si eu l-am sunat sa-l felicit si i-am spus ca s-a gandit sa faca asta in orasul meu.

Nu am vorbit deloc despre oferta lui Piturca, nici nu stiam. Abia a doua zi am fost sunat de presa sa fiu intrebat despre nationala. Apoi l-am sunat din nou pe domnul Burleanu sa-i explic sa nu cumva sa se gandeasca la faptul ca eu l-am sunat pentru alte intentii legate de nationala. Dansul m-a invitat sa stam de vorba cand vin acasa despre academia care se infiinteaza la Tg. Mures.

Am vorbit si cu Piturca. O discutie fara nici o legatura cu meciul cu Grecia sau cu venirea mea la nationala. Din cand in cand noi ne mai sunam si mai vorbim" a spus Loti Boloni la Dolce Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies