Piti e cu un pas la arabi, cine ii ia locul? Loti Boloni: "Am vorbit cu presedintele Burleanu, am discutat si cu Piti!"

Piti e cu un pas la arabi, cine ii ia locul? Loti Boloni: "Am vorbit cu presedintele Burleanu, am discutat si cu Piti!"

Al Nassr insista sa-l ia pe Victor Piturca de la echipa nationala. Federatia ii cauta inlocuitor

Victor Piturca este cu un pas la arabi dupa oferta primita de la Al Nassr, acestia fiind dispusi sa plateasca si clauza care i-a impiedicat pe seicii de la Al Ittihad sa-l ia pe inca selectionerul nationalei.

Una dintre cele mai vehiculate nume pentru inlocuirea lui Victor Piturca a fost si este Loti Boloni, cel care a mai antrenat nationala intre 2000 si 2001. El a dezvaluit ca a vorbit cu presedintele FRF, Razvan Burleanu, insa din alte motive.

"Cu presedintele Burleanu am vorbit de doua ori. Eu l-am sunat pe el, de fiecare data. Credeti sau nu, dar eu l-am sunat pentru ca am citit ca la Tg. Mures se infiinteaza un centru regional, primul din tara. Si eu l-am sunat sa-l felicit si i-am spus ca s-a gandit sa faca asta in orasul meu.

Nu am vorbit deloc despre oferta lui Piturca, nici nu stiam. Abia a doua zi am fost sunat de presa sa fiu intrebat despre nationala. Apoi l-am sunat din nou pe domnul Burleanu sa-i explic sa nu cumva sa se gandeasca la faptul ca eu l-am sunat pentru alte intentii legate de nationala. Dansul m-a invitat sa stam de vorba cand vin acasa despre academia care se infiinteaza la Tg. Mures.

Am vorbit si cu Piturca. O discutie fara nici o legatura cu meciul cu Grecia sau cu venirea mea la nationala. Din cand in cand noi ne mai sunam si mai vorbim" a spus Loti Boloni la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies