"Pentru Romania va fi mai greu acum!" Ce probleme crede Olaroiu ca vor avea jucatorii lui Iordanescu

"Pentru Romania va fi mai greu acum!" Ce probleme crede Olaroiu ca vor avea jucatorii lui Iordanescu

Meciul de 10 de la ProTV: Duminica, 12 iunie: Germania - Ucraina | Luni, 13 iunie, Belgia - Italia | Marti, 14 iunie, Portugalia - Islanda

Cosmin Olaroiu lauda nationala lui Iordanescu pentru atitudinea aratata in meciul cu Franta, dar avertizeaza ca lucrurile vor fi mai complicate in meciurile cu Albania si Elvetia.

"Pentru Romania va fi mai greu, trebuie sa atacam cu Elvetia si Albania. Chiar si cu Albania va fi un meci capital, chiar daca noi castigam cu Elvetia. E foarte greu cand pierzi primul meci din grupa, pentru ca e o presiune fantastica. Eu sper din tot sufletul sa se califice"

"A fost mai putin norocos debutul. Am fost aproape de un rezultat care ne-ar fi ajutat mult. Valoarea si calitatea individuala au facut diferenta. in joc nu a fost mare diferenta. Din pacate, nu am fructificat ocaziile noastre. E greu cand joci cu Franta si ratezi. Cel mai important lucru a fost publicul pe care l-am castigat. Am castigat mult prin aducerea publicului aproape dupa acest meci".

"Mi-a placut ca jucatorii au avut curaj, o atitudine buna si o organizare buna. Va fi mult mai greu de acum incolo, mai ales ca Elvetia a castigat", spune Cosmin Olaroiu la DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies