GALERIE FOTO Patriotul Ianis Hagi. Ce i s-a citit pe buze după golul cu Andorra

Ianis Hagi Andorra Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Octombrie 2023, 22:44
Data actualizarii: Duminica 15 Octombrie 2023, 22:44

Ianis Hagi (24 de ani) a marcat un gol și a obținut un penalty în prima repriză a meciului România - Andorra, din preliminariile EURO 2024.

Ianis Hagi a marcat pentru 2-0 în minutul 28, după o pasă a lui Nicușor Bancu, iar în minutul 44 a obținut un penalty, fiind faultat în careul advers de Marc Garcia.

Ianis Hagi: "România, te iubesc!"

După ce Răzvan Marin a transformat penalty-ul, pe transmisia TV a apărut o reluare a momentului în care Ianis Hagi sărbătorește golul.

Jucătorul lui Alaves s-a îndreptat către o cameră de filmat din spatele porții, iar pe buze i s-a citit "România, te iubesc!", moment în care fiul "Regelui" arăta emblema de pe tricou.

Pentru Ianis Hagi a fost doar al treilea gol la echipa națională de seniori, după 28 de apariții. Precedentele reușite ale mijlocașului au venit în preliminariile CM 2022, contra Macedoniei de Nord (3-2) și Germaniei (1-2).

Reușita lui Ianis a fost sărbătorită cu mult fast și în lojă. Președintele FRF Răzvan Burleanu s-a îmbrățișat imediat cu Mihai Stoichiță, iar ulterior a bătut palma cu ceilalți membri din Comisia Tehnică.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!