Dumitru Dragomir Echipa Nationala edi iordanescu Israel - Romania Nationala

VIDEO EXCLUSIV ”Până o punem jos, ne apucă Revelionul!”. Dragomir îi face praf pe jucătorii echipei naționale

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, i-a făcut praf pe jucătorii echipei naționale după eșecul cu Grecia, scor 0-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 12:35
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 12:54

Fostul președinte LPF nu a fost impresionat de prestația selecționatei lui Edi Iordănescu și aruncă vina pe jucători. ”În afară de Octavian Popescu și încă vreo doi, nu avem niciun jucător tehnic”, este de părere Dragomir.

Dumitru Dragomir îi face praf pe jucătorii echipei naționale

„Doar dacă schimbăm jucătorii putem să schimbăm atitudinea. Uite că i-a schimbat, să vedem acum. Pentru prima dacă sunt de acord cu faptul că a băgat niște tineri de perspectivă. Titulari, domne. Să-l lăsăm să-l vedem cum răspund puștii ăștia, cu blazații nu mai poți face nimic. 

  • Dumitru Dragomir

Văd că toată lumea îl lovește pe Edi Iordănescu din toate părțile. Câțiva profesioniști în fotbal îl fac varză pe Iordănescu după primul joc, dar nu se uită că noi avem jumătate din echipa națională cu viteza a-ntâia și a doua. Joacă cu Răzvan Marin și piticul ăla de la Cluj (n.r. - Mihai Bordeianu) în fața fundașilor centrali. Nu știu să joace rolul acela. Trebuia găsit un mijlocaș care să știe să stăpânească jocul, fără așa ceva nu putem face o echipă națională. 

Fără 4-5-6 jucători de la viteza a treia în sus obligatoriu și cu viteză în execuție, nu facem nimic. Noi, până o punem jos, ne apucă Revelionul. Noi nu știm să îmblânzim mingea. Ăia care zic că suntem tehnici nu se pricep la fotbal, în afară de Octavian Popescu și încă vreo doi nu avem niciun jucător tehnic în România!”, a spus Dumitru Dragomir, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Declarațiile lui Dumitru Dragomir, de la emisiunea Ora Exactă în Sport

Israel - România e marți, LIVE VIDEO de la 20:45 pe PRO X și VOYO.

Edi Iordănescu e gata pentru meciul cu Israel

Selecționerul a debutat ”cu stângul” pe banca echipei naționale, în partida de pregătire cu Grecia, dar este hotărât să-și ia revanșa la următoarea partidă, cu Israel.

„Așteptam foarte mult această acțiune. Am primit cu bucurie aceste decizii, avem adversari competitivi. Grecia a demonstrat-o, sigur o va face și Israelul. Venim cu entuziasm. Trebuie să demonstrăm unde suntem, cum ne putem îmbunătăți. 

Din păcate, factorii externi au modificat puțin starea de spirit. Am pierdut 6 jucători față de meciul cu Grecia, lotul este puțin schimbat. Apelăm la doi jucători tineri. Avem o medie de vârstă de puțin peste 25 de ani acum. 

Încercăm să corectăm din lucrurile mai puțin bune, dar rămân solid în gândire. Cred foarte mult în potențialul băieților noștri”, a spus Edi Iordănescu.

Nations League, care poate permite României să aibă un traseu mai ușor pentru Campionatul European, va debuta pe 4 iunie. România se va deplasa în Muntenegru pentru primul meci, iar trei zile mai târziu va juca în Bosnia

Programul României în Nations League:

4 iunie: Muntenegru - România

7 iunie: Bosnia-Herțegovina - România

11 iunie: România - Finlanda

14 iunie: România - Muntenegru

23 septembrie: Finlanda - România

26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina

VIDEO - Declarațiile lui Mircea Lucescu despre echipa națională

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!