OFICIAL: Suma corecta pentru calificarea la CM 2014! Mircea Sandu vrea sa dea bani mai multi pentru visul de Rio! Cat iau jucatorii:

Autor: Sport.ro
Marti 01 Octombrie 2013, 15:30

	OFICIAL: Suma corecta pentru calificarea la CM 2014! Mircea Sandu vrea sa dea bani mai multi pentru visul de Rio! Cat iau jucatorii:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Mircea Sandu a anuntat care sunt sumele pe care le vor incasa jucatorii pentru calificarea la CM din 2014. Initial, era vorba despre 3 milioane de euro pentru toata echipa, iar acum cifra a ajuns la 3,5 - 3,6 milioane de euro.

"Mircea Sandu a facut un lucru foarte bun, a marit premierea jucatorilor si stafului nationalei. In afara de cei 50 la suta din banii veniti de la FIFA pentru calificare, adica in jur de 3 milioane si ceva de euro, presedintele le-a mai promis inca 5-600.000 de euro.

La jucatori si la tot staful. Este bine 3,5 milioane pentru o calificare, nu este nici exagerat. Mircea Sandu a facut un lucru deosebit, sprijina si financiar performanta .Sa iti iei tu, ca jucator, 200.000 de euro pentru o calificare, este foarte bine. In trei luni sa castigi o astfel de suma... pai o neglijezi numai daca esti nebun, daca esti bolnav mintal.

Cum sa nu iei banii astia? Jucatorii nu mai joaca numai de drag acum. Acum fotbalul e un chin. Ati vazut, baga in tine de toate, iti schimba sangele, schimba oxigenul din sange, schimba de toate, sunt atatea metode de chin pentru marea performanta", a spus Dragomir, citat de Mediafax.

In drumul spre Rio, Romania mai are de jucat cu Andorra si cu Estonia, insa depinde si de jocul rezultatelor pentru a prinde un loc la baraj.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT