Nu mai jucam cu Norvegia, dar Radoi a gasit SOLUTIA! Meci cu MIZA pentru Romania: cu ce propunere a venit selectionerul

Irlanda de Nord - Romania va fi in direct pe PRO TV si SPORT.RO, miercuri, de la 21:45.

21:00 Pentru a 'descarca' acumularile fizice din ultimele zile, selectionerul Radoi a cerut un meci intre jucatorii nationalei!

Astfel, la finalul sedintei de pregatire din aceasta seara, fotbalistii au fost impartiti in doua echipe. "Galbenii" si "rosii" au jucat un meci cu doua reprize de 15 minute fiecare. Partida a fost arbitrata de secundul lui Radoi, Florin Consatntinovici. Radoi n-a stat pe banca. A urmarit jocul din tribune.

Fotbalistii au purtat banderole negre pentru a omagia memoria victimelor incendiului de sambata seara, de la Piatra Neamt.

Federatia nu a anuntat rezultatul meciului, nici componenta echipelor gandite de Radoi. La echipa 'galbena' a jucat si secundul Nicolae Dica.

11:12 Norvegia nu a mai putut sa faca deplasarea in Romania din cauza protocului impus de autoritatile nordice, iar partida a fost anulata.

Pentru tricolori, singuru meci oficial din aceasta luna ramane cel cu Irlanda de Nord, programat miercuri, in direct pe PRO TV si SPORT.RO, de la 21:45.

Pentru a-i tine conectati si in forma pe jucatori, Mirel Radoi a programat un meci intre doua echipe formate din lotul selectionat.

"Tricolorii au diseara meci special fixat de Mirel Radoi! La finalul antrenamentului, lotul impartit in doua echipe va disputa o partida in echipamentul de joc si ritm de competitie. Iar miza e uriasa: titularizarea la Belfast, miercuri, cu Irlanda de Nord!", se arata pe FRF.RO.

VIDEO PROTVPLUS.RO

În linia întâi în lupta cu pandemia, la doar 25 de ani. Povestea voluntarilor de la SMURD Cluj
BRAT

Modifică setările cookies