"Nu inteleg de ce nu l-au pus pe Hagi la nationala!" Prima reactie a lui Reghe dupa meciul Romaniei de la Cluj si de ce il LAUDA pe Daum

"Nu inteleg de ce nu l-au pus pe Hagi la nationala!" Prima reactie a lui Reghe dupa meciul Romaniei de la Cluj si de ce il LAUDA pe Daum

Laurentiu Reghecampf critica Federatia pentru modul in care Daum a fost adus la nationala Romaniei.

Antrenorul Stelei considera ca a fost o greseala din partea FRF sa aduca un antrenor care nu cunoaste fotbalistii romani si care nu a avut timp sa se acomodeze cu ei in cele 2 luni pe care le-a avut la dispozitie sa pregateasca echipa pentru debutul din preliminarii.

Romania a facut 1-1 cu Muntenegru, la Cluj, iar startul campaniei de calificare la Mondial a inceput cu stangul. Laurentiu Reghecampf spune ca daca FRF ar fi vrut sa refaca nationala cu o noua generatie, atunci Hagi ar fi trebuit numit selectioner, avand experienta cu jucatorii tineri pe care ii creste la Viitorul.

"Daca au vrut sa formeze o noua nationala, nu inteleg de ce nu l-au pus pe Hagi, renuntau la calificarea pentru Rusia, foloseau jucatori tineri. Cand lumea m-a criticat ca m-am luat de Daum, am spus ce voiam sa spun. Un antenor strain care nu cunoaste jucatorii romani care a semnat pe 2 ani. E foarte greu sa-i cunosti in 2 luni de zile."

Reghe sustine ca nu il critica pe Daum si spune ca il considera un antrenor de valoare, primind un "feedback" pozitiv si din partea jucatorilor.

"Eu nu m-am referit ca Daum nu are valoare, chiar au fost mesaje pozitive, cum lucreaza la antrenamente. Doar ca e greu cand nu cunosti jucatorii", a declarat Reghecampf la DigiSport.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies