Nita, primul taiat de pe lista nationalei! Razvan Rat are sanse minime sa fie in lot pentru meciurile cu Armenia si Kazahstan

Citeste si: Lotul largit anuntat de Daum pentru meciurile cu Armenia si Kazahstan

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Septembrie 2016, 20:51
Data actualizarii: Miercuri 21 Septembrie 2016, 21:02

Pus pe lista de Daum, portarul Stelei stie de acum ca va fi primul taiat. Prinde nationala doar daca se accidenteaza Tararusanu, Pantilimon sau Lung.

Pentru Reghecampf, Nita e primul portar al Romaniei.

Cu Muntenegru, Nita a fost chemat in locul lui Tatarusanu, dar Steaua nu l-a lasat.

"Am fost de acord ca Florin sa mearga la nationala, cu rugamintea ca in ziua meciului sa ne puna la dispozitie portarul pentru meciul cu Iasi.", spune antrenorul Stelei.

"Noul Mutu", asa cum l-a numit Hagi, Florin Tanase, nu e pe lista lui Daum.

"Va trebui sa fie titular la Steaua, titular la nationala, si apoi sa joace la toate echipele la care a jucat Adi Mutu.", mai spune Reghecampf.

Hagi e suparat si acum pe Tata Puiu ca nu l-a luat pe Tanase la Euro.

"Nea Puiule, Tase merita convocat! A fost cel mai bun jucator din Romania".

Rat are sanse minime sa prinda lotul

Daum a incercat sa il readuca pe Stefan Radu la nationala, dar nu a reusit sa-l contacteze. Rat ar putea rata urmatoarele meciuri ale Romaniei, dupa ce s-a accidentat din nou.

"Am incercat sa dau de Stefan Radu si nu am reusit. Daca nu isi doreste si daca nu e onoare pentru el sa joace la nationala, atunci sa nu vina"

"Am vrut sa merg la Rayo cu Getafe, dar Rat e accidentat, nu joaca si nu stiu daca mai poate juca pentru nationala", a declarat Daum.

Modifică setările cookies