Nicolae Grigore: "Imi doresc sa joc la nationala!"

Autor: Sport.ro
Marti 04 August 2009, 13:29
Nicolae Grigore: "Imi doresc sa joc la nationala!"

Mijlocasul FC Brasov, Nicolae Grigore, a declarat ca nu se gandeste pentru moment la o convocare la echipa nationala.

"E ceva normal sa imi doresc sa ajung sa joc si eu la echipa nationala. Ce fotbalist nu isi doreste acest lucru?

Totusi, pentru a spera la o evolutie sub tricolor, trebuie mai intai sa am prestatii foarte bune la FC Brasov, si abia apoi sa sper ca voi intra in atentia selectionerului. Eu imi doresc foarte tare sa fiu convingator in teren.

Am avut o experienta nu tocmai buna la Alba Iulia, un meci pe care probabil si noi ni l-am facut greu. Am intrat mai mai tarziu in joc, iar asta s-a vazut in teren. Trebuie sa recunoastem ca am avut sansa la Alba pentru ca Unirea a ratat o mare ocazie de a marca pe final.

Trebuie insa sa fim atenti, pentru ca nu mereu putem fi atat de norocosi si exista riscul sa pierdem prosteste puncte importante. In mod clar, trebuie sa ne impunem rapid cu Astra, pentru a nu mai avea emotii pe final de meci", a spus Grigore.

Si mijlocasul Mihai Roman este convins ca, desi sambata vor intalni la Brasov o alta nou promovata, Astra Ploiesti, partida nu va fi deloc usoara.

"Trebuie sa uitam repede ce s-a intamplat la Alba Iulia, acolo unde am avut un meci greu si din vina noastra. Unirea ne-a luat tare de la inceput, dar e bine ca pana la urma am reusit sa castigam.

Sunt sigur ca si cu Astra va fi la fel, si ei vor incerca sa ne ia la fel de tare, dar suntem pregatiti sa nu mai facem greselile din prima etapa si sa castigam toate cele trei puncte", a preciziat Roman.

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies