Nationala Ungariei doarme PAZITA de jandarmi la Bucuresti! Unde va sta in Romania primul grup de 100 de fani maghiari

Nationala Ungariei doarme PAZITA de jandarmi la Bucuresti! Unde va sta in Romania primul grup de 100 de fani maghiari

3 jandarmi vor sta in permanenta alaturi de nationala Ungariei, la Bucuresti, pentru a le asigura protectia inaintea meciului cu Romania.

Aproximativ 100 de suporteri din Ungaria sunt asteptati sa ajunga vineri seara, cu autobuze si microbuze, la Sfantu Gheorghe, urmand sa innopteze acolo si sa plece sambata la Bucuresti, la meciul de fotbal Romania-Ungaria, iar autoritatile spun ca sunt pregatite sa intervina in cazul unor incidente.

Potrivit unor surse locale pentru Mediafax, aproximativ o suta de suporteri din Ungaria vor innopta in judetul Covasna, urmand ca sambata sa se deplaseze la Bucuresti, unde echipa Romaniei va intalni selectionata Ungariei. Conform surselor citate, suporterii din Ungaria vor ajunge la Sfantu Gheorghe vineri seara, cu autobuze si microbuze, urmand sa se cazeze in localitate si in zona. 

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Covasna, Nicoleta Marin, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, ca Politia este pregatita sa intervina, alaturi de jandarmi, in cazul in care va fi nevoie. Nicoleta Marin nu a putut preciza cati suporteri din Ungaria vor innopta in judetul Covasna, spunand doar ca fortele de ordine sunt pregatite sa opreasca orice eventual incident.

"Speram ca nu va fi nevoie, dar suntem pregatiti sa intervenim, la nevoie”, a adaugat purtatorul de cuvantul al Politiei Covasna. 

Citeste si:RomaniaUngaria
VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies