Nationala lui 'tragem de el' si 'joaca el oricum'! Verdictul spus abia DUPA ce a plecat Piturca de la nationala! Problema nr. 1:

Nationala lui 'tragem de el' si 'joaca el oricum'! Verdictul spus abia DUPA ce a plecat Piturca de la nationala! Problema nr. 1:

Marica, un atacant bun in orice situatie la nationala, arata lipsa ideilor de varf autentic la nationala cand el nu poate fi in teren.

Ciprian Marica a ajutat nationala de fiecare data cand a putut. A jucat accidentat, a jucat cand nu avea echipa de club, insa nu poate juca si atunci cand e suspendat.

Cu Ungaria a fost suspendat, iar cu Finlanda nu a intrat din cauza unei accidentari. Lipsa lui Marica l-a pus in teren pe Rusescu, apoi pe Stancu, iar ambii au marcat. Sunt solutii care nu au experienta lui Ciprian la nationala, iar fostul international - Gabi Popescu - a vorbit despre ce se intampla cu atacul Romaniei.

"TRAGEM DE EL!"

"Traim o drama a suferintei, pentru ca trebuie sa vedem anumite meciuri foarte slabe in care nu mai sunt jucatori care sa ne aduca rezultate normale pentru statutul nostru, adica al Stelei si al echipei nationale. Si va dau un exemplu. Echipa nationala nu are atacant de cinci ani de zile.

Marica este accidentat-tragem de el, Marica nu este pregatit-tragem de el, Marica n-are echipa-intra in teren si joaca, Marica e suspendat-n-avem ce face.

Probabil ca unii din Federatie s-au gandit ca putem sa luam tricoul lui Tanase si sa-l imbracam pe Marica, dar e accidentat si trebuie sa se opereze", a spus Popescu pentru Digi

VIDEO PROTVPLUS.RO

OMS consideră puţin probabil ca pandemia de Covid-19 să se încheie anul acesta
BRAT

Modifică setările cookies