Mutu s-a facut comentator pe Facebook la meciurile nationalei! Fanii s-au intors impotriva lui: "Esti un frustrat, comentezi prea mult"

Mutu s-a facut comentator pe Facebook la meciurile nationalei! Fanii s-au intors impotriva lui: "Esti un frustrat, comentezi prea mult"

Adrian Mutu a comentat in timp real meciul Romaniei cu Ucraina pe pagina sa de Facebook. Fanii l-au criticat si i-au transmis ca e un ...frustrat. 

"Toata Romania vede Romania!" UEFA EURO 2016™ se vede in DIRECT la ProTV!

Mutu crede ca jucatorii nationalei trebuie sa uite de greselile facute in meciul cu Ucraina, care s-a impus cu 4-3. 

"O prima repriza buna, dar acele 15 minute de la inceputul reprizei a doua ne-au costat. Sper ca baietii nostri sa uite acest meci, sa invete din greselile comise in seara aceasta si sa se mobilizeze pentru ca la EURO se va juca intr-un ritm mult mai alert, incomparabil cu cel din partida cu Ucraina", a afirmat fostul fotbalist.

In partida cu Ucraina, Adrian Mutu a apreciat "atitudinea pozitiva a lui Alibec" si "forma buna pe care o are Stanciu".

Mutu a comentat pe Facebook evolutia Romaniei si la pauza meciului cu Ucraina cand scorul era 1-1. La acel moment el afirma ca Vlad Chiriches, Lucian Sanmartean si Ciprian Tatarusanu sunt singurii jucatori care au posturile de titulari asigurate la EURO 2016. "In ceea ce priveste banderola de capitan cred ca lucrurile sunt clare din ce am vazut in aceste doua meciuri... Chiriches va fi capitanul nostru la EURO 2016... Cred ca el, Sanmartean si Tatarusanu sunt singurii jucatori care au postul de titular sigur, dupa parerea mea", afirma Mutu la pauza.

"Iti dai cu parerea mai mult decat ar trebui.Esti frustrat dar este numai vina ta.", i-a scris un suporter.  "Nu sunt frustrat mosule ,vorbesc ca suporter ,iar despre fotbal cred pot sa vb cat vreau....", a raspuns Mutu. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies