Mutu: "Nu vreau sa ma gandesc ce i se intampla lui Daum dupa prima infrangere. Bine ca nu intelege limba!" Ce antrenor voia

Mutu: "Nu vreau sa ma gandesc ce i se intampla lui Daum dupa prima infrangere. Bine ca nu intelege limba!" Ce antrenor voia

Adrian Mutu spune ca e surprins de optiunea FRF pentru postul de selectioner al Romaniei.

Mutu vede normal obiectivul impus lui Daum si crede ca nationala ar trebui sa revina la solutii interne daca nu se califica la Mondialul din 2018.

"Nu ma asteptam la o astfel de alegere. Ma asteptam la Zenga sau la altcineva. Probabil ca nu ne permiteam un nume mare la momentul asta. Lui Daum o sa-i fie greu. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla la primul meci pierdut. E bine ca nu intelege. E normal sa aiba obiectiv calificarea la Mondial.

Daca nu ne calificam, sa vina alt antrenor. Cred ca suntem capabili sa facem performanta si cu antrenori romani. E important sa avem grija de Liga I, de tot fotbalul romanesc. Degeaba il aducem pe Mourinho sau pe Guardiola daca noi nu avem jucatori. In afara de Steaua, Dinamo si Viitorul nu exista stabilitate la niciun club din Romania", a spus Mutu la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies