Mutu ii raspunde lui Piturca: "Nu mai sunt naivul de altadata. Nu ma mai aprind asa usor"

Autor: Sport.ro
Vineri 23 August 2013, 09:20

►Ciocan vs Larsen, pentru titlul european, vineri 23:00, IN DIRECT la PRO TV! Gala incepe la 18:30 LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Adrian Mutu nu vrea sa intre si mai tare in gura lui Piturca. Briliantul a refuzat sa comenteze faptul ca nu a fost convocat si spune ca a dat totul in teren la Ajaccio si crede ca ar fi facut fata si la meciurile cu Ungaria si Turcia. El mai spune ca va munci la antrenamente si spera ca in viitor sa mai prinda selectii la nationala.

"Ce pot sa mai zic, ca doar n-am ajuns sa vorbesc singur... Viata merge inainte, cu bune si cu rele. N-as vrea sa spun acum, la cald, lucruri care ar durea prea tare apoi. Eu am dat totul la meciurile din campionatul Frantei, am jucat titular, faceam fata si la partidele cu Ungaria si cu Turcia. Dar nu eu decid convocarile. Victor Piturca raspunde pentru asta, asa cum o va face si pentru rezultatele ulterioare, bune sau rele...

Vreau sa le urez multa bafta baietilor, multa bafta Romaniei! Ii urez bafta si lui! Va fi o "dubla" grea, de totul sau nimic. E un avantaj ca vom evolua acasa, in fata romanilor nostri, asa ca e musai sa ne impunem. Sa tragem cu dintii timp de 180 de minute, sa ne daruim total, sa nu cedam nici un fir de iarba fara lupta. Ce rau imi pare ca nu voi fi acolo... Voi tine insa pumnii stransi.

Nu stiu de ce n-am fost convocat. Dar stiu altceva. Acum, cand sunt in drum spre antrenament, ma gandesc ca nu mai sunt naivul de altadata. Nu ma mai aprind asa usor... Imi voi vedea de treaba la echipa de club, voi da totul si poate voi fi selectionat iar. Nu voi renunta niciodata la nationala! Cat timp voi juca fotbal, ma voi gandi intotdeauna la tricolor, pentru ca a fost visul meu de mic copil. Cel putin visurile nu ti le poate lua nimeni", a spus Adrian Mutu in Libertatea.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT