'Multumesc, Romania! Multumim, domnilor din echipa nationala!' Comentariul SENZATIONAL al lui Domenech dupa Franta - Romania

'Multumesc, Romania! Multumim, domnilor din echipa nationala!' Comentariul SENZATIONAL al lui Domenech dupa Franta - Romania

Fostul selectioner francez Raymond Domenech crede ca meciul contra Romaniei a fost alarma care ar trebui sa-i faca pe jucatorii lui Deschamps sa revina la realitate.

Domenech le multumeste romanilor pentru ca i-au aratat Frantei la ce nivel se afla. Antrenorul spune ca scuzele gasite de vedetele din lotul francez nu vor ajuta cu nimic si identifica un risc major pentru urmatoarele meciuri.

"Vreau sa spun: 'Multumesc, Romania!' Traiam intr-o lume a noastra, dar Romania ne-a adus din nou cu picioarele pe pamant. Meciurile amicale fara miza, climatul de auto-multumire, viata frumoasa... Toate s-au terminat. Competitia e altceva! Deci, da domnilor din Romania. multumesc! Daca jucatorii nostri nu sunt pregatiti si incep sa-si gaseasca scuze, sa ne spuna ca e primul meci, eu le transmit sa inceteze". Bravo Romaniei pentru ca ne-a dat tonul si ne-a readus la realitate", a spus Domenech, citat de Le Parisien.

Citeste si:Romania
VIDEO PROTVPLUS.RO

Rata cazurilor de COVID-19 în Capitală, sub 1 la mie. Toți elevii s-ar putea întoarce de miercuri în bănci
BRAT
Modifică setările cookies