Moment istoric in Romania! Cum a ajuns un club infiintat acum 7 ani cu copii si juniori sa dea mai multi jucatori la nationala decat Steaua

Moment istoric in Romania! Cum a ajuns un club infiintat acum 7 ani cu copii si juniori sa dea mai multi jucatori la nationala decat Steaua

In urma cu 7 ani, Hagi anunta infiintarea unui club de fotbal. FC Viitorul devenea in acel moment un "next level" pentru pustii crescuti in Academia Hagi.

Cu cele doua proiecte duse in paralel, in care finantarea Academiei Hagi il costa un milion de euro pe an, in timp ce FC Viitorul aproximativ 2 milioane de euro pe sezon, la care se mai adauga si banii veniti din transferuri si drepturi TV, Hagi se poate lauda cu o prima generatie crescuta la Ovidiu.

Ianis Hagi, Florin Tanase, Razvan Marin, Romario Benzar, Cristi Manea sunt cateva dintre numele importante lansate de Hagi in ultimii ani, jucatori transferati pe sume spectaculoase in tara si in Europa. Dar asta nu e singurul motiv de lauda pentru Hagi.

Cu numai 7 ani de vechime in fotbal, FC Viitorul a reusit performanta de a trimite la nationala Romaniei pentru meciul cu Polonia mai multi jucatori decat Steaua, clubul care a investit cel mai mult in transferuri in ultimii ani.

De la Viitorul, Daum i-a chemat pe Bogdan Tiru, Razvan Marin, Romario Benzar si Dragos Nedelcu, pentru ca de la Steaua sa fie convocati doar Tosca, Enache si Adi Popa.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies