Mirel Radoi a ALES! Cum arata drumul IDEAL pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022: cu ce echipe vrea sa pice in grupa preliminariilor

Mirel Radoi a ALES! Cum arata drumul IDEAL pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022: cu ce echipe vrea sa pice in grupa preliminariilor

Mirel Radoi are drept obiectiv principal pe banca echipei nationale sa se califice la Campionatul Mondial din 2022.

Dupa ce a ratat calificarea la Campionatul European, Mirel Radoi este gata sa se revanseze si sa duca echipa nationala a Romaniei la Mondialul din Qatar, din 2022.

Romania nu s-a mai calificat la Campionatul Mondial din 1998. Mirel Radoi si-a ales o posibila grupa favorita pentru preliminariile Mondialului din Qatar.

1. Croatia

2. Irlanda

3. Romania

4. Luxemburg

5. Andorra

Mirel Radoi spune ca isi doreste Croatia din prima urna, deoarece il cunoaste foarte bine pe Zlatko Dalic, selectionerul Croatiei.

"Croatia, pentru ca e un antrenor pe care il cunosc, mi-a fost antrenor. Am foarte multe informatii despre el si am avut o relatie extraordinara. Mi-a impartasit multe din experienta lui si stiu multe lucruri cum le gandeste", a spus Radoi, pentru Telekom Sport.

Selectionerul Romaniei a spus si de ce si-o doreste pe Irlanda din urna a doua valorica: "Pentru ca am jucat cu Irlanda de Nord, este o diferenta, dar in mare cred ca lucrurile se potrivesc."

Cum arata urna 1 pentru preliminariile CM 2022

Belgia

Franta

Anglia

Portugalia

Spania

Croatia

Italia

Danemarca

Germania

Olanda

Urna 2

Elvetia

Polonia

Suedia

Tara Galilor

Ucraina

Austria

Serbia

Turcia

Rusia

Irlanda

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La Victor Babeș nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies