"Mi se pare o grupa buna, trebuie sa ne indeplinim obiectivul!" George Puscas pune presiune pe tricolori! Ce spune de preliminariile pentru Mondial

"Mi se pare o grupa buna, trebuie sa ne indeplinim obiectivul!" George Puscas pune presiune pe tricolori! Ce spune de preliminariile pentru Mondial

Romania spera sa se califice la Campionatul Mondial din 2022, dupa o pauza de 24 de ani, iar pentru asta va trebui sa se bata cu echipe ca Germania, Islanda sau Macedonia de Nord.

George Puscas, atacantul echipei nationalei si al lui Reading, este incantat de grupa in care a fost extrasa Romania pentru preliminariile Campionatului Mondial din Qatar si spune este posibila obtinerea calificarii.

"Cu Germnania va fi un meci greu. Nici nu mai e nevoie de descriere. Cred ca avem sansele noastre in grupa asta si trebuie sa mergem increzatori sa ne indeplinim marele obiectiv. Mi se pare o grupa buna. Una in care putem sa ne impunem si sa ne indeplinim obiectivul. Ne dorim sa mergem increzatori si sa putem sa ne atingem marele obiectiv", a spus Puscas, pentru Antena Sport.

Mirel Radoi va avea ocazia sa se razbune pe Islanda, dupa ce nordicii ne-au luat sansa de a participa la Campionatul European din 2021.

Puscas spune ca va fi o motivatie in plus la duelul cu Islanda:

"Va fi un meci echilibrat care cu siguranta va avea o motivatie in plus pentru noi", a mai adaugat Puscas.

Grupa Romaniei din preliminariile pentru Mondialul din Qatar

1. Germania

2. Romania

3. Islanda

4. Macedonia de Nord

5. Armenia

6. Liechtenstein

VIDEO PROTVPLUS.RO

Politico: România are o poziție mai dură față de China comparativ cu alte state UE
BRAT

Modifică setările cookies