Messi le da fiori romanilor! Cine il poate bloca pe argentinian sa nu vina la Bucuresti si cat costa absenta lui:

Autor: Sport.ro
Luni 11 Iulie 2011, 07:10

	Messi le da fiori romanilor! Cine il poate bloca pe argentinian sa nu vina la Bucuresti si cat costa absenta lui:

Romania - Argentina este pe 10 august, de la 21.45, in direct la ProTV.

Lionel Messi are vacanta pana pe 10 august, exact data in care National Arena va fi inaugurat cu meciul amical Romania - Argentina. Argentinianul ar putea fi marele absent al amicalului Romania - Argentina, programat pe 10 august, care va fi in direct pe Pro TV de ora 21.45, în direct la Pro TV. Presa iberica a anunţat ca starul Barcelonei va primi vacanta fix pana pe 10 august, deoarece acum participa cu nationala la Copa America, turneu gazduit chiar de Argentina, care se va incheia pe 24 iulie, scrie Evenimentul Zilei.

Cei care au drept de veto in provinta participiarii lui Messi la amicalul de pe 10 august sunt cei de la Barcelona. Cum catalanii vor juca pe 14 si 17 iulie impotriva rivalilor de la Real Madrid in Supercupa Spaniei, riscul ca Messi sa fie blocat creste. Una dintre clauzele contractului pe care FRF il are cu Argentina prevede ca, daca Lionel Messi nu vine la Bucuresti, romanii nu le vor mai plati argentinienilor 1,3 milioane de euro, ci cu 200.000 de euro mai putin.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Au pornit cu o afacere de garaj, acum sunt milionari cu bani de la UE
BRAT