"E seceta de jucatori de clasa!" VEZI ce sfaturi are Basescu pentru Razvan!

Autor: Sport.ro
Luni 19 Octombrie 2009, 13:45

Nu numai tara e in criza, ci si fotbalul! Presedintele Basescu simte ca pana il vom gasi pe noul Hagi, o sa mai treaca cel putin 10-20 de ani.

N-are cu ce - este concluzia pe care a tras-o preseidntele Basescu, cand s-a uitat pe lista de jucatori a lui Razvan!

Basescu nu mai merge la meciuri, pentru ca in Romania nu mai sunt fotbalisti.
"Hai sa fim cinstiti cand vedem numai echipele de club care furnizeaza jucatori echipelor natinale din Europa sau din lume ne dam seama cat de mare este seceta de jucatori de clasa"

Basescu stie unde se va naste noul Hagi - la el acasa la Constanta, la academia Regelui! Razvan are misiunea sa faca o echipa.
"Putem compensa lipsa de valoare individula numai prin echipe extrem de sudate", crede Basescu.

"Nu m-am simtit umilit dupa meciul cu Serbia, ci ca trebuie sa o luam de la capat. Dupa ce am vazut ce nu putem face cu Serbia, mi-am dat seama ca trebuie sa o luam de la capat cu echipa nationala. Razvan Lucescu trebuie sa incerce sa caute formule de echipa, dar stadiul la care a ajuns de cand a venit la nationala, si nu-i reprosez nimic pentru ca e de putin timp, este departe de a reprezenta o speranta. In general am incredere in cei tineri, de a se corecta, de a fi inventivi"

"Razvan trebuie sa refuze sprijinul tatalui sau pentru ca responsabilitatea este a lui. Am convingerea ca ne putem califica la Euro desi, hai sa fim cinstiti, cand vedem echipele de club din Europa care furnizeaza jucatori la nationale, vedem cat de mare e seceta jucaorilor de clasa care sa faca fata jucatorilor francezi, britanici, olandezi.", a spus Traian Basescu pentru ProTV si Sport.ro

România cere explicații Iranului, după atacul în urma căruia un român a murit. Ambasadorul iranian, convocat la MAE
BRAT
Modifică setările cookies