Liga 1

Razvan e multumit: "Nu am pierdut foarte multe puncte si ne-am indeplinit obiectivul"

Razvan Lucescu ramane ferm pe pozitii si da de inteles ca Mutu nu va mai fi convocat la nationala. Selectionerul a vorbit despre jucatorii pe care i-a descoperit si planul de reconstructie al echipei nationale.
â–ºRazvan ameninta cu DEMISIA daca va fi obligat sa-l convoace pe Mutu!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Octombrie 2009, 14:53
Data actualizarii: Sambata 17 Octombrie 2009, 14:57

"Nu am pierdut foarte multe puncte si ne-am indeplinit obiectivul, urna a doua valorica. Am reusit sa castigam si unii jucatori, cum ar fi Apostol, Roman, Varga..."

"Din greseli se invata. Ne-am dat seama de anumite lucruri, fara sacrificiu, fara responsabilitate totala, fara sa alergi mereu pe teren, nu se poate. Nu merge sa munceasca doar opt jucatori, iar trei sa stea."

Lucescu nu a pronuntat numele lui Adi Mutu, insa a vorbit despre cazul sau si a dat de inteles ca el nu va mai prinde prima reprezentativa. „Eu cu acest jucator nu am lucrat decat o singura data. Si atunci, doar patru zile, iar acum pot sa trag concluzii. Intreb eu: care este problema? Ca acest jucator a mai avut escapade si in trecut, si-a facut de cap si i-a fost permis, sau ca eu sunt prieten cu jucatorii? Fiecare trebuie sa se sacrifice, nimeni sa nu se puna inaintea echipei. Cine nu intelege, se elimina, nu va mai face parte din lot”, a declarat Razvan Lucescu intr-un interviu Adevarul.

ULTIMELE STIRI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies