Nationala

Mesaj emotionant scris de Gardos pe Facebook: "Nu am avut curaj sa bat penalty!" Amintirea care ii da fiori si astazi

Fundasul lui Southampton si-a adus aminte de debutul sau in nationala mare a Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Februarie 2015, 10:54
Data actualizarii: Luni 09 Februarie 2015, 11:07

Florin Gardos isi aduce aminte cu placere dar si cu emotii de debutul sau la nationala.

Fostul fundas al Stelei a fost chemat la lot in urma cu 4 ani insa nu a apucat sa intre pe teren in meciul cu Italia, desi se pregatea de acest lucru, finalul meciului venind inainte de a avea sansa sa paseasca pe teren.

Gardos a debutat insa in urmatoarea partida, 2-2 cu Ucraina, meci in care Romania a pierdut la 11m. Fundasul lui Southampton si-a adus aminte de acel moment pe pagina personala de Facebook, multumindu-i lui Razvan Lucescu, antrenorul de atunci, pentru convocare.

"8 februarie 2011. Eram in Cipru cu echipa nationala, la a doua mea convocare. La prima, cea din meciul cu Italia cu cateva luni in urma, nu apucasem sa debutez. Eram langa al 4-lea oficial prin minutul 89 si arbitrul a fluierat finalul cu cateva secunde inainte sa intru. Ar fi sunat frumos "debut Romania - Italia 1-1 (17 noiembrie 2010)", dar n-a fost sa fie.

In schimb a fost Romania - Ucraina 2-2, pe 8 februarie 2011, un meci pierdut ulterior la penalty-uri, dar trait la intensitate maxima si cu foarte mari emotii de mine. Atat de mari incat n-am avut curajul sa "bat" o lovitura de la 11 metri.Dupa 4 ani: Multumesc, Razvan Lucescu, pentru convocare!", scrie Gardos pe Facebook.

 
Modifică setările cookies