"Meritam sa fiu in lot! Criteriile de selectie nu sunt aceleasi pentru toti!" Jucatorul lui Hagi care il ataca pe Iordanescu

"Meritam sa fiu in lot! Criteriile de selectie nu sunt aceleasi pentru toti!" Jucatorul lui Hagi care il ataca pe Iordanescu

Florin Tanase de la Viitorul este nemultumit de lotul chemat de Iordanescu in cantonamentul din Italia.

28 de jucatori au fost convocati de selectioner pentru turneul de pregatire al campionatului european. Doar 23 vor ramane la final.

Florin Tanase de la Viitorul spune ca s-ar fi asteptat ca si el sa fie pe lista celor 28 si critica criteriile de selectie ale lui Iordanescu.

"A fost cel mai bun sezon al meu. Ma bucur ca am reusit sa marchez multe goluri si sa-mi ajut echipa. Sunt extrem de dezamagit pentru neconvocarea la echipa nationala."

"Ca jucator in campionatul intern cu 15 goluri marcate si 6 pase decisive cred ca as fi meritat sa fiu in lot. Consider ca numai domnul selectioner va putea dezvalui care au fost criteriile de selectie, sigur nu au fost aceleasi pentru toti. Se pare ca golurile, pasele decisive si parametrii fizici nu l-au convins, in cazul meu, pe domnul Iordanescu, probabil au fost prea multe."

"Nu stiu ce va face nationala la Euro, eu imi doresc sa aiba un parcurs foarte bun si sa ajunga cat mai departe." a declarat Florin Tanase la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies