Marica: "Sper sa vina suporterii pe National Arena, chiar daca meciul e tarziu!" Ce veste PROASTA ii da lui Piturca:

Autor: Sport.ro
Marti 13 Noiembrie 2012, 15:49

	Marica: "Sper sa vina suporterii pe National Arena, chiar daca meciul e tarziu!" Ce veste PROASTA ii da lui Piturca:

Ciprian Marica ii cheama pe romani la meciul cu Belgia, o echipa aflata in plina ascensiune. Atacantul lui Schalke crede ca nationala se poate califica la Cupa Mondiala din 2014, chiar daca a pierdut cu Olanda.

"Meciul nu are miza, nu sunt puncte puse in joc. Belgia a batut insa Olanda cu 4-2, a batut Serbia cu 3-0, e o echipa foarta buna. Au jucatori tineri, talentati. Sper ca am invatat si ca am tras unele concluzii dupa ultimele partide. Speram ca vom face un meci bun, am inteles ca stadionul nu va fi plin. Sper ca pasionatii, microbistii sa fie pe Arena Nationala. Stiu ca meciul e tarziu si in mijlocul saptamanii. Publicul a simtit ca putem intoarce rezultatul cu Olanda, ne-a fost aproape. Campionatul Romaniei e in crestere, poate d-aia sunt mai multi jucatori din competitia interna la lot. Pentru moral si incredere ar fi excelent sa castigam cu Belgia. Am mai urca si niste locuri in clasamentul FIFA. Ne dorim sa ajungem in urna a doua valorica. ", a declarat Ciprian Marica in cadrul unei conferinte de presa.

"Trebuie sa invingem Ungaria, este principala noastra "tinta". Cu Olanda trebuie sa abordam o alta tactica decat in tur", a mai spus Marica.

"Dupa cat il cunosc eu pe Chivu, nu va mai reveni. Toti ne dorim sa-l avem din nou la nationala, dar stiu cel ia deciziile acestea majore dupa ce cantareste cu atentie situatiile", a incheiat Marica.
 

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT