"M-a durut ca au strigat demisia. Nu am vrut sa fiu antrenor, imi doream sa continue Piturca" Destainuirile lui Iordanescu inainte de meciul cu Feroe

"M-a durut ca au strigat demisia. Nu am vrut sa fiu antrenor, imi doream sa continue Piturca" Destainuirile lui Iordanescu inainte de meciul cu Feroe

Iordanescu a vorbit pe aeroport, inainte de jocul din Feroe, decisiv in calificarea la Euro. Daca Romania castiga, se califica direct la Euro, altfel are nevoie de un rezultat egal sau infrangere pentru Ungaria.

"Plecam cu acelasi gand bun, al calificarii. Emotii vor fi sigur. As vrea sa repet ca am facut o partida curajoasa, am jucat ofensiv. Insist sa spun ca am facut o prima repriza foarte buna, ne-am creat multe situatii de a marca, situatii bune. Una peste alta un lucru bun este ca suntem la mana noastra. Sunt mahnit pentru rezultatul pe care l-am realizat, pentru ca ne-am dorit asa cum am spus victoria.", a declarat Iordanescu pe aeroport, la plecarea in Feroe.

Selectionerul nu a vrut sa comenteze o eventuala plecarea a sa de pe banca tehnica, chiar si in situatia in care nationala merge la Euro: "Deocamdata nu putem discuta decat despre calificarea echipei noastre nationale. De va fi dupa aceea ramane de vazut. Eu nu ma gandesc decat ca echipa nationala trebuie sa mearga in Franta la Euro 2016. Ne asteapta o partida de lupta de angajament la care insist ca jucatorii nostri sa fie mental pregatiti pentru a putea raspunde cu inteligenta.", a spus Iordanescu.

Acesta a tinut sa precizeze ca nu a dorit sa fie antrenor al nationalei, sustinandu-l pe Piturca, insa a fost nevoit sa preia aceasta functie dupa plecarea acestuia la arabi: "Am sa fiu foarte sincer cu dumneavoastra, pe undeva suporterii erau suparati de scorul care era pe tabela. Ii inteleg, m-a durut, mai precizez o data, mi-am dorit ca Victor Piturca sa ramana la nationala, nu a fost tinta sau obiectivul meu. Echipa nationala e un lucru sfant, nu regret ca am acceptat sa fiu antrenor."

Ar trebui sa ramana selectioner Iordanescu? (4034 voturi)
 
Da, merita! Clasamentul o dovedeste
30.64%
1236 voturi
 
Nu, e clar ca nu se descurca in aceasta functie
48.54%
1958 voturi
 
Sa ramana, altcineva mai bun nu are cine sa vina
20.82%
840 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Cîțu, discurs politic la Guvern: ”Economia liberalilor este singura soluție”
BRAT
Modifică setările cookies