"Li s-a înfundat, nu cred că mai vin niciodată". Trei nume importante de la națională, pe lista neagră a lui Edi Iordănescu

Basarab Panduru Echipa Nationala Romania Nationala Basarab Panduru
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Noiembrie 2023, 20:34
Data actualizarii: Joi 23 Noiembrie 2023, 20:48

Echipa națională de fotbal a României a reușit o performanță importantă, calificându-se la EURO 2024. 

După un debut ezitant în campania de calificare, tricolorii antrenați de Edi Iordănescu au obținut două victorii în partidele decisive, cu Israel și Elveția, astfel că au încheiat grupa preliminară pe primul loc. 

Verdict despre Maxim, Ivan și Mitriță

De-a lungul mandatului lui Edi Iordănescu, selecționerul României a renunțat să-i mai convoace pe Andrei Ivan, Alex Mitriță și Alex Maxim, cel din urmă declarând că nu își mai dorește să vină la reprezentativa națională. 

Mihai Stoica și Basarab Panduru consideră că cei trei fotbaliști nu o să intre în vederile tehnicianului pentru EURO 2024, ținând cont că grupul format pe parcursul calificărilor a avut un randament din ce în ce mai bun.

"Părea că merge până acum să fii altfel, că după oricum pleacă antrenorul şi tu tot vii. Uite că li s-a înfundat acum. Nu cred că mai vin niciodată ăştia, nici Mitriţă, nici Ivan, nici Maxim", a declarat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport

"Un fotbalist care joacă şi are cifre într-un campionat net superior campionatului nostru (n.r. Maxim) şi vin alţii care joacă în campionate mai slabe, pentru simplul motiv că nu i-a plăcut la echipa naţională... Aşa s-a întâmplat şi cu Cantona, care n-a venit şi au ieşit campioni mondiali. Ştii ce se întâmplă? 

Băieţii ăştia strălucesc, că ei au făcut performanţa asta. Neînvinşi e greu să spui că-l aduci pe ăla, îl scot pe ăla şi-l las acasă. Păi, oamenii au făcut", a completat și Mihai Stoica, potrivit aceleiași surse. 

  • Alex Maxim are 56 de meciuri pentru România, iar ultima dată fiind în lot pentru partida cu Muntenegru, 0-3, în iunie 2022. 
  • Alex Mitriță are 18 meciuri pentru România, iar ultima dată a fost în lot pentru partida cu Finlanda, 1-0, în iunie 2022. 
  • Andrei Ivan are 17 meciuri pentru România, iar ultima dată a fost în lot pentru partida cu Bosnia, 1-0, în iunie 2022. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!