Adrian Mutu Cristi Sapunaru Echipa Nationala Stefan Iovan Nationala

Iovan despre Sapunaru: "O fi baut o sticla d-aia mica de vin. Mutu a gresit mai grav!"

Stefan Iovan spune ca a incercat sa-l protejeze pe Cristian Sapunaru.

Iovan: "Cand eram mai tanar, mai beam si eu!"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Noiembrie 2009, 11:31
Data actualizarii: Miercuri 18 Noiembrie 2009, 11:36

"N-am vrut decat sa-l protejez pe Cristi. La aeroport, nu am fost singur cu Sapunaru, mai erau si altii. Toti au incercat sa-l linisteasca pe jucator.

"Nu l-am tradat pe Piturca!"

La echipa nationala nu se lucreaza in gasti. Daca am fost oprit la echipa nationala, inseamna ca noul selectioner m-a considerat util.

Daca a baut Sapunaru? Eu, personal, nu l-am vazut, pentru ca am stat in fata, pe locurile business, iar Cristi a stat mai in spate. O fi baut o sticla d-aia mica de vin, dar nu stiu. Regretabil a fost incidentul de la aeroport, dar eu n-am avut nici un conflict cu Sapunaru.

Cand eram mai tanar, mai beam si eu, am facut si eu niste greseli, pentru care poate ca am tras ponoasele, dar acum m-am schimbat. Asta nu are legatura cu ce a patit Sapunaru. Cristi n-a fost sanctionat pentru ca a baut in avion, ci pentru incidentul de la aeroport. E corecta decizia.

"Mutu a gresit mai grav!"

El nu numai ca a stat intr-un bar pana spre dimineata, impreuna cu Cristea, inaintea meciului cu Serbia, dar dupa partida nici macar nu si-a luat la revedere. Nu pe mine trebuia sa ma anunte ca pleaca, dar lui Razvan Lucescu tot trebuia sa-i spuna", spune Iovan in Libertatea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!