Iordanescu, dupa o saptamana de studiu la Real Madrid: "Ancelotti m-a lasat la toate sedintele, eu nu il lasam la ale mele"

Anghel Iordanescu s-a intors de la un stagiu de pregatire de o saptamana sustinut la antrenamentele lui Carlo Ancelotti de la Real. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Ianuarie 2015, 17:36
Data actualizarii: Luni 19 Ianuarie 2015, 17:38

Iordanescu a ramas impresionat de metodele lui Ancelotti, dar si de faptul ca a fost primit la toate discutiile italianului cu jucatorii sai, inclusiv la cele in care acesta facea tactica pentru partidele oficiale.

"Ancelotti e un om extraodinar, m-a lasat sa stau la toate antrenamentele, inclusiv cele tehnico-tactice. Eu nu l-as fi lasat pe el sa stea la sedintele tactice daca venea la antrenamentele mele",
povesteste Anghel Iordanescu.

Tata Puiu a ajuns la baza de la Valdebebas chiar in saptamana in care Cristiano Ronaldo s-a intors cu Balonul de Aur de la Zurich. A fost al doilea consecutiv pentru portughez si al treilea din cariera sa.

"Ronaldo a venit cu Balonul de Aur la antrenament, le-a zis colegilor ca e si meritul lor, ca toata echipa a castigat acest premiu", a mai spus selectionerul.

Acesta a comentat si venirea surprinzatoare a lui Tamas la Steaua, care a anuntat ca s-a gandit si la nationala cand a semnat cu echipa din Ghencea.

"Tamas a ales foarte bine. E foarte bine ca se gandeste la nationala", a mai spus Tata Puiu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!