Iordanescu, despre razboiul Raducioiu - FRF: "N-am fost la sedinta cand s-a discutat problema lui, eram plecat la Guvern!"

Autor: Sport.ro
Marti 04 Noiembrie 2014, 09:04

	Iordanescu, despre razboiul Raducioiu - FRF: "N-am fost la sedinta cand s-a discutat problema lui, eram plecat la Guvern!"

Florin Raducioiu a avut o iesire extrem de dura la adresa lui Razvan Burleanu cand a fost intrebat despre motivele pentru care a ales sa plece de la nationala U17. DETALII AICI

Anghel Iordanescu, director tehnic in cadru Federatiei si responsabil inclusiv cu nationalele de juniori, spune ca i-a cerut presedintelui Razvan Burleanu sa il pastreze pe Raducioiu la U17.

"Florin a avut un turneu apreciat in Andorra, a legat relatii foarte bune cu copiii, care il apreciau. Si-ar fi dorit sa se intoarca si stie foarte bine ca am discutat de doua ori cu el pe tema asta."

"I-am oferit sustinerea mea totala. Nu am putut participa la sedinta comisiei tehnice cand s-a discutat situatia lui pentru ca am plecat cu presedintele la Guvern, insa am cel putin doi martori ca am transmis punctul meu de vedere favorabil si insistent pentru Raducioiu."

"Decizia finala n-a intrat insa in atributiile mele, chiar nu stiu daca au fost la mijloc si alte probleme", a declarat Anghel Iordanescu pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

Raducioiu: "Burleanu e o marioneta"

Florin Raducioiu a vorbit pentru prima data deschis despre motivele care l-au facut sa demisioneze de la Federatie.

Raducioiu a plecat de la lotul U17 imediat dupa ce a calificat nationala la Turul de Elita pentru Euro 2015. Intr-un interviu acordat cotidianulului Gazeta Sporturilor, omul care i-a scos pe romani in strada in 1994 a vorbit deschis despre motivele care l-au determinat sa ia aceasta decizie.

"Burleanu a facut tot posibilul sa ma indeparteze de la lotul pe care l-am dus la Turul de Elita si cu care lucrez de doi ani, de cand l-am creat. Mai intai, dupa ce am pierdut amicalul cu Moldova disputat inaintea turneului de calificare din Andorra, imi tot expedia semnale ca ar fi mai bine sa demisionez imediat. Apoi, dupa ce am obtinut calificarea, nu mi-a trimis nici macar un mesaj de felicitare, ceea ce a fost un indiciu clar ca nu mai sunt dorit."

"Pana la urma mi s-au transmis trei conditii pentru a putea lucra mai departe cu pustii, inca sase luni, pentru ca as fi vrut sa merg cu ei la Turul de Elita."

 

"Prima, sa fiu de luni pana vineri, cate opt-zece ore in federatie, sa semnez condica. Tipic comunist! In loc sa te incurajeze sa mergi la un Milan, la un Ajax, la o Barcelona, la Bilbao sa discuti si sa vezi cum se lucreaz acolo (...) Apoi, sa fiu disponibil in orice moment sa devin secund la oricare alt lot de juniori. Adica, eventual, sa ma puna secund la nulitatea asta de Doru Isac. (...) Si trei, sa fac activitate de scouting prin tara. Corect, eu asta facusem deja."

"Apoi am discutat de salariu, eu am solicitat doar 2000 de euro pe luna, vreme de un an. Zoli Kovacs mi-a dau un sms ca nu se poate trece peste 1800 de euro, care e cuantumul fix pentru loturile de juniori. S-a umplut paharul! Ce e cu caciuleala asta pe 200 de euro?"

"Acest tanar arogant, Burleanu, e un tip extrem de periculos! Un cacacios, care mai avea un pic si-mi cerea sa-mi dau pantalonii jos! In spatele minei afisate prin lentilele ochelarilor, de student eminent la drept, sta de fapt un individ de o falsitate nemaintalnita! O marioneta care ne va impinge spre faliment!"

"Si poate explica public de ce se intampla sa nu avem uneori nici apa la antrenamente si de ce s-a decis ca bugetul pentru alimentatia jucatorilor de la loturile de juniori sa fie redus, de nu mai e suficienta mancare pentru copii! Un amator teleportat in fruntea fotbalului romanesc! Vaffanculo!", a spus Raducioiu in interviul acordat cotidianului Gazeta Sporturilor.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Cum se va schimba clima României până în 2100. Nepoţii noştri nu vor mai şti ce e zăpada
BRAT

Modifică setările cookies