Iordanescu: "Am pierdut TOTAL controlul. Am facut cadou 3 goluri, greselile astea NU sunt permise!" Ce spune dupa DEZASTRUL defensiv cu Ucraina

Iordanescu: "Am pierdut TOTAL controlul. Am facut cadou 3 goluri, greselile astea NU sunt permise!" Ce spune dupa DEZASTRUL defensiv cu Ucraina

"Toata Romania vede Romania!" UEFA EURO 2016™ se vede in DIRECT la ProTV!

Iordanescu e suparat rau pe jucatorii lui dupa 3-4 cu Ucraina! Tata Puiu si-ar fi dorit ca seria de invincibilitate a Romaniei sa continue. Ce a declarat Iordanescu la Digisport dupa infrangerea de la Torino:

"A fost o prima repriza foarte buna, am avut initiativa, am controlat in mare parte jocul si am reusit sa marcam. Daca nu era acea greseala din finalul primei reprize...  Si golurile din repriza a doua vin dupa greseli individuale nepermise. Repriza a doua ne-a scapat de sub control. Am facut cadou toate 3 golurile din repriza a doua. In partea a doua am marcat si noi inca doua goluri, dar e insuficient. Trebuie sa invatam din aceste greseli. Nepermise la jucatori cu mare experienta, nepermise si pentru ca in repriza a doua au intrat relaxati. Au crezut ca jocul e la indemana lor".

"Sunt multi jucatori fara ritm, cu probleme la cluburi. Torje, Maxim... sunt o sumedenie de jucatori fara meciuri in picioare. Este foarte greu sa le dai ritm prin antrenament, sa-i aduci in conditiile cele mai bune".

"Sunt lucruri pe care le stim, stim unde suntem. Pentru ei, pentru baieti, pentru fani ar fi fost foarte bine sa mentinem perioada de invincibilitate. Am ajuns la 15 jocuri fara sa pierdem. Avem de invatat dupa aceasta infrangere. Sunt suparat din cauza greselilor individuale pe care le-am facut in finalul de repriza. Finalul jocului a fost bun, dar eu raman cu impresia pe care mi-a facut-o debutul reprizei a doua, cu greseli nepermise. E un meci de pregatire, asta ne-am dorit, sa vedem exact unde suntem!"

In final, Iordanescu a anuntat ca lotul final va fi publicat pe 31 mai de FRF.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies