Inca un meci de lux la care Federatia lucreaza in secret! Ne-am putea bate cu Cristiano Ronaldo cu trei zile inainte de Italia

Autor: Sport.ro
Vineri 23 Octombrie 2015, 11:55

	Inca un meci de lux la care Federatia lucreaza in secret! Ne-am putea bate cu Cristiano Ronaldo cu trei zile inainte de Italia

Romania intalneste Italia intr-un amical programat pe 17 noiembrie, la Bologna.

Romania joaca cu Italia pe 17 noiembrie, dar mai are o data fixata pentru inca un meci amical. Federatia cauta zilele acestea un adversar cu care sa joace un meci de pregatire pe 14 noiembrie.

Razvan Burleanu a anuntat ca isi doreste adversari puternici pana la Euro, iar o varianta spectaculoasa ar putea fi Portugalia, una dintre putinele nationale care nu si-au programat inca niciun meci pentru aceasta data.

Cele doua "ferestre" pentru meciuri amicale sunt datele la care se joaca si playoff-urile de Euro: Ucraina - Slovenia, Suedia - Danemarca, Bosnia - Irlanda si Norvegia - Ungaria.

Partida Italia - Romania este programata marti, pe 17 noiembrie, ora 21:45, pe stadionul Renato Dall'Arra din Bologna. Ultima intalnire directa dateaza din 2010, cand, tot pe 17 noiembrie, cele doua echipe au remizat la Klagenfurt, scor 1-1.

Vicepreședinte PNL: ”Voi solicita premierului Florin Cîțu demiterea de urgență a ministrului Sănătății”
BRAT
Modifică setările cookies