Echipa Nationala Ilie Dumitrescu MIhai Stoichita Slovenia - România Nationala

Ilie Dumitrescu l-a taxat pe Mihai Stoichiță: „Mihăiță, vorbim prea frumos! Am avut reacție și s-a terminat 2-1 pentru adversar!”

Ilie Dumitrescu și Mihai Stoichiță au avut un schimb de replici în legătură cu prestația României cu Slovenia, 1-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 11:28
Data actualizarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 11:28

Pentru al doilea meci de verificare, după eșecul cu Slovenia, 1-2, România s-a deplasat la Chișinău, pentru a juca împotriva Republicii Moldova. Partidă în care tricolorii nu au avut nicio emoție și au câștigat cu un categoric 5-0.

Ilie Dumitrescu, schimb de replici cu Mihai Stoichiță

Ilie Dumitrescu (53 ani) nu a putut trece cu vederea că tricolorii au avut o evoluție modestă în prima repriză cu Slovenia. Mai mult, fostul internațional român a ținut să-i reamintească lui Mihai Stoichiță (68 ani) că atitudinea bună din actul secund nu a ajutat-o pe România să ia cele trei puncte. 

„Mihai Stoichiță: Fotbalul e atât de surprinzător încât în același meci poți să te schimbi la 180 de grade.

Ilie Dumitrescu: Mihăiță, vorbim prea frumos după o înfrângere. E adevărat, în repriza a doua chiar a fost o reacție care ne-a surprins pe toți după o primă repriză mediocră. Dar e o înfrângere. Totuși e un rezultat negativ. Vorbim de repriza a doua de parcă am fi bătut cu 3-2, 4-2. Nu! A fost 1-2.

Mihai Stoichiță: Ai dreptate, dar oare ce s-ar mai fi putut schimba într-o partidă în care am fost atât de slabi? Înțelegi? Nu știu ce analiză ai făcut, dar ai spus foarte bine: 'A mutat Edi'!

Ilie Dumitrescu: Eu n-am văzut de mult probleme și deficiențe pe faza de apărare la echipa națională ca în prima repriză cu Slovenia. Mi se pare că s-a trecut prea ușor peste meciul ăsta. Dacă am ajuns să ne bucurăm că am avut o reacție și s-a terminat 2-1 pentru adversar...

Mihai Stoichiță: Mie-mi pare bine că aduci aminte de partea gravă a lucrurilor. Pentru că nu trebuie să uităm ca să nu mai repetăm. Mie nu-mi place când fac o analiză să arăt doar lucrurile bune”, a fost dialogul dintre Mihai Stoichiță și Ilie Dumitrescu la DigiSport

VIDEO Mihai Stoichiță, în direct la Ora Excată în Sport, pe PRO Arena

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30. 

Modifică setările cookies