VIDEO Ianis Hagi, în fața unui test interesant! FRF l-a surprins pe tricolor cu 13 întrebări. Cum a reacționat jucătorul lui Alaves

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Septembrie 2023, 16:50
Data actualizarii: Miercuri 06 Septembrie 2023, 16:56

Ianis Hagi și-a demonstrat aptitudinile de memorie într-un nou videoclip postat pe canalul de Youtube al Federației Românde de Fotbal.

Ianis Hagi a demonstrat că așchia nu sare departe de trunchi. Asemenea tatălui său care demonstra o inteligență unică în fotbal, tânărul internațional roman s-a făcut remarcat prin memoria sa. 

Mijlocașul de 24 de ani a fost invitat de către FRF pentru a participa la jocul de cultură generală , ”Răspunde la cât mai multe întrebări în doar 60 de secunde.” Având puțin timp de gândire, Ianis a luat nota 10, asemenea numărului pe care tatăl său l-a purtat pe tricou. 

  • Ianis Hagi

Amintirile despre echipa națională

Cele 13 întrebări la care nu mulți ar fi știut să răspundă nu l-au pus în încurcătură pe Ianis, care a răspuns corect la toate chestiunile.

Hagi și-a amintit cu exactitate ”Cine a fost românul care a înscris 6 goluri la Euro 2008” sau ”Cine a purtat numărul 2 pe tricou la Euro 84”, jucătorul naționalei replicând imediat: Mutu și Rednic.

Tatăl său poate fi mândru, deoarece Ianis i-a urmărit toate mișcările. Jucătorul împrumutat de curând la Deportivo Alaves a știut că Gheorgje Hagi a fost singurul român care a bifat trei turnee finale europene diferite, faptul că Hagi a purtat numărul 11 la Euro 84 și că tatăl său a fost căpitanul naționalei la Euro 96 (VEZI VIDEO ATAȘAT)

Situația actuală a lui Ianis Hagi

Ianis Hagi în present a fost împrumutat de către formația scoțiană Rangers în La Liga. Jucătorul de numai 24 de ani, cotat la 4 milioane de euro de către presa de specialitate, va juca în acest sezon pentru formația Deportivo Alaves, echipă pentru care a și debutat în triumful contra Valenciei, scor 1-0.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!