Nationala

Horațiu Moldovan ratează meciurile echipei naționale! Cine sunt portarii care l-ar putea înlocui

Echipa Națională a României se pregătește de debutul lui Edward Iordănescu.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 18 Martie 2022, 20:22
Data actualizarii: Vineri 18 Martie 2022, 20:49

Fostul antrenor de la FCSB și CFR Cluj este gata să ducă echipa națională la Campionatul European din Germania, din 2024, iar meciurile cu Grecia și Israel, de pe 25, respectiv 29 martie, sunt primele teste pentru noul selecționer.

Eduard Pap sau Florin Iacob, la echipa națională

Chiar dacă lotul nu a fost anunțat oficial, au apărut speculații privind selecțiile. Iițial, se părea că cei trei porteri chemați la lot ar fi Florin Niță, Marian Aioani și Horațiu Moldovan.

Cel din urmă a fost testat pozitiv cu Sars-Cov-2, anunță Fanatik, și va rata dubla naționalei. Astfel, Iordănescu va trebui să găsească de urgență in înlocuitor, având câteva soluții din campionatul intern.

La prima vedere, bătălia s-ar putea da între Florin Iacob și Eduard Pap, portari ce s-au duelat în meciul FC Botoșani - UTA Arad 1-0. Iacob a mai fost la națională, în timp ce Eduard Pap, devenit unul dintre cei mai constanți jucători din campionatul românesc, ar fi la prima selecție. Cristian Bălgrădean, David Lazăr sau Alexandru Greab sunt, de asemenea, pe lista lungă a lui Iordănescu.

Modifică setările cookies