giovanni becali Echipa Nationala ioan becali romania bosnia Nationala

Giovanni Becali nu are dubii! Impresarul FIFA știe cine ar trebui să fie selecționerul României 

Giovanni Becali a vorbit după România - Bosnia 4-1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 10:21
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 10:21

România a încheiat cu o victorie grupa din Liga Națiunilor, 4-1 cu Bosnia. Însă, din păcate pentru tricolori, Finlanda a câștigat cu 2-0 în Muntenegru și ne-a trimit pe ultimul loc. Ceea ce a dus la retrogradarea în al treilea eșalon valoric, unde se regăsesc Luxemburg, Bulgaria, Insulele Feroe sau Kosovo. 

Giovanni Becali îl vrea pe Edi Iordănescu în continuare la echipa națională 

În ciuda acestui eșec, Giovanni Becali (70 ani) consideră că Federația Română de Fotbal ar trebui să continue cu Edward Iordănescu (44 ani) pentru campania de calificare la Campionatul European din 2024. 

„Eu cred că dacă antrenorul ar rămâne și ar continua cu acești tineri, care nu mai sunt debutanți, sunt la o vârstă înaintată acum, vom putea să avem succes în viitor.

Sper ca Edi Iordănescu să continue, dar bineînțeles și cu acordul conducerii Federației Române de Fotbal.

Nu are rost să discutăm, în ultima perioadă i-am schimbat pe toți, dar important este că trebuie să înceapă o perioadă pentru pregătirea la cupele europene (n.r. preliminariile EURO 2024)”, a declarat Giovanni Becali pentru Sport Total FM

VIDEO Mircea Lucescu îl susține pe Edi Iordănescu 

Gică Mihali crede că jucătorii României nu au valoarea necesară 

De aceeași părere este și Gică Mihali (56 ani). Chiar dacă deplânge situația în care a ajuns echipa națională, fostul fundaș al „Generației de Aur” este de părere că nu selecționerul trebuie blamat.

„Sunt puțin confuz la ora asta. Am citit acum, a postat cineva că de acum înainte vom juca cu Luxemburg și Feroe. Nu îmi vine să cred! Vai de mama noastră! Cum am putea noi să trecem peste Franța, peste Croația în preliminariile Euro 2024? Când noi nu trecem de Bosnia... 

Nu știu ce a decis Edi Iordănescu, dar am tot schimbat antrenorii. A plecat Contra, a plecat Rădoi... Nu cred că e o soluție să îi schimbăm la infinit. Să ne uităm la ce echipe joacă fotbaliștii noștri. Nu avem materie primă! Tot acolo am ajunge indiferent de selecționer”, a declarat Gică Mihali pentru gsp. 

Modifică setările cookies