"Galeriile de la Rapid, Steaua, Dinamo si Petrolul sunt de vina" Cum se apara BGS dupa incidentele de la National Arena

Romania 1-1 Ungaria / Pace pe teren, razboi in tribuna. Firma de paza care a batut spectatori nevinovati pe National Arena spune ca galeriile sunt de vina pentru incident. 

Mai multe persoane au fost batute de agentii BGS, dar reprezentantii firmei sustin ca galeriile sunt cele care au provocat incidente, iar nevinovatii sunt victime colaterale. 


"S-a intamplat ce se intampla mereu cu aceiasi suporteri de la Dinamo, Steaua, Rapid si Petrolul. Se intampla mereu, se iau la bataie intre ei, cu galeriile adverse, se iau la bataie cu toata lumea. Am intervenit pentru a aplana acest incident.

S-au luat la bataie intre ei, cei de la Dinamo s-au indreptat direct catre galeria maghiara cum au intrat pe stadion, cei de la Steaua s-au luat la bataie intre ei si asa mai departe.

Manusile speciale folosite de agenti nu sunt pentru stadion, sunt pentru interventii pe motocicleta si alt gen de interventii.

In lege scrie ca si noi avem dreptul de a stabili ordinea in incinta stadioanelor, nu doar Jandarmeria. Noi colaboram cu Jandarmeria, doar ca atat timp sunt mai multe zone cu incidente este mai greu sa controlezi sutuatia in acest fel.

Noi facem control sumar la intrare, nu avem voie sa facem perchezitie la sange, ei intra cu materiale pirotehnice, ca sa nu mai zic de persoanele care presteaza servicii in zonele auxiliare National Arena.

Tortele alea sunt introduse prin zonele intime. Sunt destul de micute, nu sunt mari si pot fi si asamblate in stadion. Praful poate fi pus intr-o parte, cartonul in alta si asa intra cu ele pe stadion.

Noi nu am dat cu gaze lacrimogene, jandarmeria a dat cu gaze.

Ramane de vazut ce vom discuta cu Razvan Burleanu dupa meciul cu Finlanda", a declarat un reprezentant BGS la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies