Nationala

FOTO | Romania joaca in Feroe pe un gazon care le poate pune probleme jucatorilor: "E sintetic, iarba e foarte inalta". Cum arata arena din Torshavn

Romania se bate pentru calificarea la EURO 2016, primul turneu final la care poate merge dupa 8 ani de zile, cu Insulele Feroe. Echipa nationala are nevoie de 3 puncte pentru a fi sigura de prezenta la europeanul de anul viitor. Insulele Feroe - Romania e duminica, de la 19:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Octombrie 2015, 12:32
Data actualizarii: Sambata 10 Octombrie 2015, 12:40

Echipa nationala are in fata ultimul meci al preliminariilor pentru EURO 2016 si din pacate a ajuns sa depinda de rezultatul acestuia. Romania are neaparata nevoie de victorie la Torshavn, in Insulele Feroe, pentru a sta linistita si pentru a fi sigura ca merge direct in Franta, fara un posibil baraj (Citeste si - Paradoxul unei rusini istorice? Cum se poate califica Romania direct la EURO chiar daca nu bate in Feroe).

Torje, Chiriches & Co vor juca la Torshavn pe o arena de 5.000 de locuri, care se anunta a fi plina la ora jocului. Feroezii au epuizat biletele de mai multe luni (DETALII AICI) si anunta ca vor o victorie, indiferent de faptul ca nu mai au sanse la un loc 3.

Arena din Torshavn este una al carui teren este in intregime sintetic, iar tribunele sunt aproape de gazon.

Sorin Anghel, fost fotbalist in campionatul feroez, acum antrenor in micuta tara, spune ca: "O problema va fi aceea ca iarba sintetica este foarte inalta".

Modifică setările cookies