Fanii care ii vor sustine pe jucatorii lui Radoi la EURO U21 vor fi recompensati! Campania lansata de FRF pentru nationala de tineret

Fanii care ii vor sustine pe jucatorii lui Radoi la EURO U21 vor fi recompensati! Campania lansata de FRF pentru nationala de tineret

Romania U21 s-a calificat la Campionatul European dupa o pauza de 20 de ani.

Romania U21, condusa de Mirel Radoi, va debuta la EURO din Italia pe 18 iunie in meciul cu Croatia. Urmeaza apoi doua partide de foc: cu Anglia pe 21 iunie si cu Franta pe 24 iunie.

FRF a lansat o campanie prin care suporterii isi pot arata sustinerea fata de jucatorii nationalei de tineret. Fanii sunt rugati ca pana pe 15 iunie 2019 sa trimita mesaje si fotografii pe frf.ro prin care sa arate ca sunt alaturi de nationala U21. Fanii pot castiga tricourile jucatorilor lui Radoi.

Fiecare dintre cei 23 de jucatori isi va alege mesajul preferat, iar suporterii vor primi tricoul jucatorului pe care l-a impresionat. Toti cei 23 de castigatori vor primi, de asemenea, si invitatii duble la partidele Romaniei U21 din preliminariile EURO 2021.

Alexandru Maxim, Nicolae Stanciu, George Tucudean si Gheorghe Grozav au fost primii jucatori de la echipa de seniori care s-au alaturat campaniei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies