"Fac greseli impardonabile. Nu pot sa inteleg federatia." Noi acuzatii la adresa FRF dupa ce nume importante din fotbalul romanesc nu au fost invitate la tragerea la sorti pentru Euro

Ioan Andone a criticat decizia federatiei de a nu invita nume importante din fotbalul romanesc la tragerea la sorti pentru Euro 2020.

Hagi a vorbit la conferinta de dupa meciul cu Botosani despre acest subiect. Regele a fost deranjat de decizia federatiei si a precizat ca nu a fost invitat la eveniment.

Ioan Andone a comentat decizia federatiei si spune ca greselile acestora sunt de neinteles:

"Ce sa spun, daca nu au fost invitati. Nu pot sa inteleg Federatia Romana de Fotbal sau pe omul care a luat aceste decizii. Cum sa uiti asemenea oameni de fotbal, nu ai cuvinte sa spui. Hai ca Olariu are echipa, Lucescu are echipa, Boloni la fel, dar oameni care au fost liberi si care au facut ceva sa nu-i inviti.

Ce era atat de greu, ce-i costa sa ii invite. Se duceau sau nu, dar ce-i costa sa il invite pe Hagi. Poate vine Radoi cu noroc pentru federatie, alta sansa nu vad. Fac greseli impardonabile, sunt lucruri de neinteles si sunt greseli ale conducerii de la federatie", a spus Ioan Andone la PRO X.

Ioan Andone a fost prezent la Gala Fotbalului Romanesc, unde a castigat premiul pentru excelenta in antrenorat

"E o placere sa participi la asemenea gale pentru ca iti intalnesti prietenii, fostii colegi. L-am intalnit pe Belo, pe Bejan, pe Mihai Stoichita. Nu putea sa fie la fel si la tragerea la sorti? Sa invite oamenii care veneau cu mare placere", a mai spus Ioan Andone.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Praga
BRAT