EXCLUSIV: Primul semn ca PLEACA PITURCA! Burleanu a chemat deja un director sportiv la FRF! Cine a fost sunat 

EXCLUSIV: Primul semn ca PLEACA PITURCA! Burleanu a chemat deja un director sportiv la FRF! Cine a fost sunat 

Meciul cu Finlanda mai mult ca sigur va fi si ultimul pentru Victor Piturca la nationala Romaniei.

Anuntat ca si plecat la Al Ittihad de catre surse din Arabia Saudita, despartirea de nationala s-ar putea produce miercuri, la intoarcerea din Finlanda. Razvan Burleanu pregateste deja terenul pentru o noua echipa tehnica la FRF. Conform unor surse federale, presedintele Burleanu l-a sunat pe Narcis Raducan pentru a-i propune postul de director sportiv la Federatie.

Arabii anunta ca selectionerul Romaniei ar fi ajuns la un acord cu Al Ittihad, urmand ca dupa meciul din aceasta seara totul sa se oficializeze. Aceleasi surse sutin ca reprezentantii lui Al Ittihad vor veni miercuri in Romania pentru a obtine semnatura oficiala a contractului din partea lui Victor Piturca, acesta urmand ca vineri sa fie deja in Arabia Saudita, in ziua in care clubul va avea un meci de disputat.

Piturca nu o va antrena pe Al Ittihad din aceasta saptamana, ci incepand cu saptamana viitoare. "Reprezentantii lui Al Ittihad vor veni miercuri in Romania sa semneze un contract oficial. Pana viner, Piturca va fi deja in Arabia Saudita, dar va antrena echipa abia de saptamana viitoare", sustin surse din Arabia Saudita.

Razvan Burleanu, seful FRF, spune ca va avea o discutie cu Piturca dupa meciul cu Finlanda: "O sa avem o discutie la Bucuresti, dupa meciul cu Finlanda. O sa il vedeti pe Piturca si la meciul cu Irlanda de Nord.", a declarat astazi Razvan Burleanu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pfizer face concedieri în Belgia şi transferă activităţile în România. Sindicatele se declară șocate
BRAT

Modifică setările cookies